Телефон за бърза поръчка +359 877 90 33 88

Как да поръчам

1. Бърза и лесна поръчка по телефона

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Служител на nedbg.com ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е необходимо единствено да продиктувате вида и броя на желаните артикули, лице за връзка, телефон и адрес за доставка.

Поръчки по телефона се приемат всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон 0877 90 33 88

2. Бърза поръчка по e-mail

Ако предпочитате да поръчате по e-mail, моля пишете ни на info@nedbg.com Изпратете ни Вашите данни – име и телефон, както и данни за артикулите и бройките, които поръчвате. За да се избегне объркване, препоръчваме да ни изпратите и линкове към желаните продукти.

3. Онлайн поръчка чрез регистрация

Поръчка от онлайн магазина на NED може да направите и чрез регистрация като потребител. В такъв случай, при потвърждаване на поръчката няма да е необходимо да въвеждате вашите данни, а те ще се зареждат автоматично.
Регистрацията ви дава възможност и по всяко време да имате подробна информация за вашите поръчки. Друго предимство на регистрацията е, че може да натрупвате продукти в “кошницата” и да ги поръчате по-късно. Дори да излезете от вашия профил, вашите продукти ще продължат да се пазят в “кошницата”.

“Нед – Мария Недялкова” ЕТ е регистрирана по закона за ДДС и можем да издадем данъчна фактура за всяка поръчка. Ако желаете фактура, моля да отбележите това в полето “Коментар” във вашата поръчка или ни пишете на info@nedbg.com