Телефон за бърза поръчка +359 877 90 33 88

Подмяна и връщане

ПОДМЯНА
В случаите, когато размерът на поръчания продукт от онлайн магазин NEDBG.COM не съответства, то клиентът може да го замени в 14-дневен срок с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.
Всички въпроси, свързани с подмяната и цените на продуктите, могат да бъдат уточнени с нашите консултанти, с които можете да се свържете на посочените телефони или на имейл: info@nedbg.com
В случаите, когато клиентът желае да подмени закупения продукт за по-скъп, то той може да доплати разликата в цената чрез наложен платеж, при доставянето на новия продукт от куриера.
При подмяна, продуктите трябва да бъдат обезопасени по време на транспортирането им обратно. Опаковайте внимателно продуктите, които искате да замените, за да ги предпазите по време на транспортирането им! Когато продуктите са се повредили по време на транспорта – те ще бъдат върнати на клиента за негова сметка!
Всички транспортни разходи за куриерски услуги при подмяна, на закупени продукти от онлайн магазин NEDBG.COM, са за сметка на купувача.
В случаите на възстановяване, на заплатени суми за продукти, които са изпратени за сметка на NEDBG.COM (при сума на поръчката над 99.99 лв.), от сумата за възстановяване се приспада цялата реална стойност на куриерската услуга. Това не се отнася за рекламации на продукти одобрени от търговците.



РЕКЛАМАЦИЯ
Всички клиенти на онлайн магазин NEDBG.COM могат в 14-дневен срок, от датата на получаване, с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), да върнат закупена стока, при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр.
Ако стоката е повредена, се запазва правото за отказ от замяна, съгласно предвидените от закона инструкции и права за връщане на стоки. Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента!
При рекламация се възстановява стойността на изпратените продукти, като разходите по изпращането на първата заявка се преизчисляват и от подлежащата на връщане сума се приспадат съответните разходи за куриерски услуги.
След приемане на върната стока (за което клиентът ще бъде уведомен по телефон или e-mail), дължимата сума ще бъде възстановена в 14-дневен срок.
Сумата ще бъде възстановена чрез превод по банкова сметка посочена от клиента (IBAN и титуляр на сметката).
Когато при връщане на продукти за рекламация, поради неподходящо опаковане, стоките са били повредени при транспортирането, същите продукти ще бъдат изпратени на клиента за негова сметка. В тази връзка, бихме искали да Ви помолим да опаковате продуктите внимателно!

Имайте предвид, че съгласно посочената тук информация, няма да бъдат приемани пратки, върнати чрез Български пощи или с наложен платеж!