Телефон за бърза поръчка +359 877 90 33 88

Спално бельо за хотели

СПАЛНО БЕЛЬО ЗА ХОТЕЛИ

НЕД са специалисти в производството на хотелско спално бельо. Предлага богата гама от текстилни изделия:

  • висококачествени олекотени завивки за хотели и пликове за тях
  • чаршафи за хотели
  • хотелски възглавници и калъфки
  • протектори/калъфи за хотелски матраци
  • протектори за възглавници
  • кърпи за хотели, постелки за баня и халати

Разполага с богата селекция от цветове – от пастелни до дълбоки нюанси. НЕД може да задоволи всички стилове, изисквания и бюджети.


ЕДНОЦВЕТНО СПАЛНО БЕЛЬО ЗА ХОТЕЛИ

НЕД има богат опит с клиенти от хотелиерската индустрия и разбира вашия бизнес. Затова ви предлага и изчистено бяло спално бельо – безпрецедентна комбинация от лукс, повишена здравина и удължен експлоатационен живот. Предлага се във всички размери, включително нестандартни и от разнообразни материи на атрактивни цени.


БРАНДИРАНО И ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СПАЛНО БЕЛЬО

Благодарение на съвременното им оборудване и оптимизираните производствени процеси, може да ви предложи брандирано спално бельо. Вашето лого или име на хотела, а защо не и двете, могат да бъдат изобразени на кърпи, халати или калъфки за възглавници чрез бродиране или принт. Това подчертава марката и оставя траен спомен в съзнанието на вашите гости.


КАЧЕСТВО ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

НЕД предлага голямо разнообразие от продукти с качество според вашите нужди:

  • Памук-сатен – луксозна памучна материя със сатенена нишка
  • Ранфорс – здрава и мека 100% памучна материя (57 нишки/см2)
  • 100% памук – естетвено дишащ материал
  • 50% памук / 50% полиестер – популярна алтернатива
  • Микрофибър – 100% полиестер

Независимо дали се нуждаете от луксозно спално бельо с високо качество за вашия 5 звезден хотел или по-нисък клас полиестерен памук, предлаган в различни нюанси и дизайн за по-малък хотел или къщи за гости, спално бельо НЕД разполага с идеалното решение за хотелиерската индустрия.


ЗАЩО НЕД?

Нашата марка е отражение на нашата култура, която олицетворява непрекъснато усъвършенстване за максимална удовлетвореност на клиентите. Вече 20 години произвеждаме висококачествени текстилни продукти за хотелиерската индустрия, а основната ни сила е в съвременните производствени процеси. Милият ни и отзивчив екип ще ви съдейства за да постигнете бизнес целите си. Нашата стойностна оферта е проста – дълготрайни продукти с бърза доставка и безупречно обслужване. Префернциалните ни цени за бизнеса (на едро) карат клиенитите да се завръщат при нас отново и отново.


ДОСТАВКА

За да гарантира качеството на услугата, НЕД предлага доставка за своите клиенти на едро. Стоката може да бъде доставенa бързо до адрес по ваш избор срещу минимални транспортни разходи. Цената е по договаряне. Не се колебайте да се свържете с нас на